Gaziantep’te, eşi ve 4 çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Ahmet Demir’in 6 ay önce psikolojik destek aldığı ortaya çıktı.

Gaziantep’te, 30 yaşındaki eşi Emine Demir, kızı 5 yaşındaki Azra demir, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Eymen Demir, 11 yaşındaki kızı Medine Demir ve 6 yaşındaki kızı Edanur Demir’i silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Ahmet Demir’in bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu ve son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep Valiliğinden açıklama

Olayla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Şahinbey ilçesinde A.D. isimli şahıs ateşli silah kullanarak 4 çocuğunu ve eşini öldürmüş, daha sonra aynı silahla intihar etmiştir.

Batman’da traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı Batman’da traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Olay sonrasında emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 adet hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: iha