Istanbul

Bağcılar Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine 10 bin TL başarı ödülü

BAĞCILAR BELEDİYESİ, BU YIL DEVLET ÜNİVERSİTELERİ İLE ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN YÜZDE 100 BURSLU LİSANS PROGRAMLARINDA ÖRGÜN EĞİTİME YERLEŞEN TÜM ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL BAŞARI ÖDÜLÜ VERİYOR.

Bağcılar Belediyesi, bu yıl devlet üniversiteleri ile özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşen tüm öğrencilere 10 bin TL başarı ödülü veriyor.

Bağcılar Belediyesi kültür, sanat ve spor alanında olduğu gibi eğitimde de gençlere desteğini sürdürüyor. Bu çerçevede 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde devlet veya özel üniversitelerin lisans programlarında bu sene örgün eğitime yerleşenlere 10 bin TL başarı ödülü verecek. Bu destekten Bağcılar’da ikamet eden ve bu yıl devlet üniversiteleri ve özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşenler yararlanabilecek.

Görevimiz onlara destek vermek

Bağcılar’da önceliğin her zaman eğitim olduğuna vurgu yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Öncelikle üniversite sınavını başarıyla geçen tüm gençleri tebrik ediyorum. Onlar yarının güçlü Türkiye’sini inşa edecek nesilleri oluşturuyor. Bizim de görevimiz onlara bu yolda destek vermek. Bu amaçla çalışkan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Geçen yıl 6 bin TL olarak verdiğimiz başarı ödülümüzü bu yıl 10 bin TL’ye yükseltiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başvurular, 23 Eylül 2024 ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesi www.bagcilar.bel.tr adresi üzerinden yapılacak.