Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, çalışan anneler ve dezavantajlı aileler için 4 mahallede 4 kreş hizmete alacaklarını müjdeledi. 3-6 yaş arası miniklere hitap edecek Güneşli Günler Çocuk Merkezlerinin ön kayıtları başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, çalışan anneler ve ekonomik durumu iyi olmayan dezavantajlı aileler için hemşehrilerine söz verdiği kreşleri kısa süre sonra hizmete alacaklarını müjdeledi. Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezleri adıyla açılacak kreşler ilk etapta Karşıya, Aktepe, Selçukbey ve Pelitlibağ Mahallelerinde hizmet verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek Çocuk Gelişim Merkezleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, kreşlerin yeni eğitim öğretim yılı içerisinde faaliyete başlayacağı açıklandı. Çalışan anneler ve dezavantajlı ailelerin en fazla ihtiyaç duyduğu kreş sorununa çözüm olarak planlanan; Karşıyaka Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi, Aktepe Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi ve Selçukbey Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi için ön kayıtlar başladı. Ön kayıtların www.denizli.bel.tr adresinden yapılacağı belirtilirken, Pelitlibağ Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi için de kısa süre sonra kayıtların açılacağı kaydedildi.

Başkan Erdoğan eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi Başkan Erdoğan eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi

Annelerin yüzü gülecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kenti daha iyi ve güzel bir geleceğe kavuşturmak için yola çıktıklarını belirterek, hemşehrilerine söz verdikleri kreş projesinde de sona geldiklerini müjdeledi. Özellikle çalışan anneler ve ekonomik durumu iyi olmayan dezavantajlı ailelere hizmet verecek Çocuk Gelişim Merkezleri ile çok önemli bir sorunu çözeceklerini kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Çalışan annelerimiz artık çocuklarını huzurla ve gönül rahatlığı ile Çocuk Gelişim Merkezlerimize emanet edecek. Kreşlerimizle bir yandan annelerimizin yüzünü güldürürken diğer yandan çağdaş ve eğitimli nesiller yetiştirilmesi için de katkı koyacağız ve bu tesislerimizin sayısını artırmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha