Medical Point, ‘İşaret Dili’ eğitimi ile engelleri aştı Medical Point, ‘İşaret Dili’ eğitimi ile engelleri aştı

Bayraklı Belediyesi tarafından başlatılan yol bakım, onarım ve yenileme seferberliği sürüyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen çalışmalarda ilçe sakinlerinin talep ve önerileri de dikkate alınarak cadde ve sokaklardaki bozuk yollar yenileniyor.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarında asfaltlama çalışmalarına program dahilinde devam ediyor. Mahalleleri gezerek ihtiyaç duyulan yerleri tespit eden ekipler, vatandaşlardan gelen önerileri de dikkate alıyor. Bu kapsamda, son olarak Cengizhan Mahallesi 1620/12 sokakta kilit parke döşeme işlemlerini tamamlayan ekipler, Fuat Edip Baksı Mahallesi 1616 sokakta da asfalt serimi yaptı. Ekipler, önümüzdeki günlerdeki plan doğrultusunda Onur Mahallesi 7370, 7371, 7375 sokaklar; Cengizhan Mahallesi 1620/39 sokak; Bayraklı Mahallesi 1635, 1636, 1639 sokaklar ve Fuat Edip Baksı Mahallesi 1606 sokakta çalışma yapacak.

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımıza daha konforlu bir seyahat imkânı sunmak için tüm mahalle ve sokaklarda yol bakım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Cengizhan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinde bozulan yolları onarım işlerini tamamlayan ekiplerimiz, planlamalar doğrultusunda önümüzdeki günlerde ihtiyaç olan her mahallemizde yenileme çalışmalarını sürdürecek. Amacımız, trafik güvenliğini artırırken ulaşım konforunu da yükseltmek. Tüm bozuk yollar yenilenene kadar çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: iha