Aydın

Bozdoğan’da tarımsal desteklemeler için değerlendirme toplantısı yapıldı

AYDIN'IN BOZDOĞAN İLÇESİNDE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ SONER ALTUN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA 2024 YILI BİTKİSEL ÜRETİM DESTEKLEMELERİ İLE İLGİLİ CUMHURBAŞKANLIĞI KARARLARI VE 2025-2027 YILLARI İÇİN PLANLANAN DESTEKLEMELER MASAYA YATIRILDI.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Altun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2024 yılı bitkisel üretim desteklemeleri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararları ve 2025-2027 yılları için planlanan desteklemeler masaya yatırıldı.

Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bölgedeki tarımsal faaliyetlerin daha verimli hale getirilmesi ve çiftçilere sağlanan desteklerin etkin bir şekilde kullanılabilmesi açısından gerçekleştirdiği çalışmalar aralıksız sürüyor. Kurum teknik personellerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2024 yılı bitkisel üretim desteklemeleri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararlarının yanı sıra sözleşmeli üretim uygulamaları, işlenmeyen arazilerin tarımsal amaçlı kiraya verilmesi ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) dosyalarının Ziraat Odası’na devredilmesi konuları ele alındı. Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman İlçe Müdürü Soner Altun, tarımsal üretimin artırılması ve çiftçilerin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaparak tarımsal üretimi teşvik etmeye ve çiftçilerin yanında olmaya devam edileceğini belirtti.