Asayiş

Çanakkale’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu

ÇANAKKALE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN VE SATANLARA YÖNELİK ŞAFAK OPERASYONU DÜZENLENDİ. 200 POLİS, İNSANSIZ HAVA ARACI (İHA) VE DRONE DESTEKLİ OPERASYONDA ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINIRKEN, ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDE YAPILAN ARAMALARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan ve satanlara yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 200 polis, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dron destekli operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı, Gümrük Müdürlüğü, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü destekli 200 polis, İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dron destekli operasyonda uyuşturucu ticareti yapan ve satanlara yönelik önceden belirlenen adreslere sabah saat 06.00’da şafak baskını yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un yönettiği operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.