En büyük traverten üreticisi ve ihracatçılarından biri olan Cemar Mermer ve Traverten, İzmir Fuarında olduğu gibi İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Marmomac 2024 fuarının sponsoru olarak fuara damgasını vurdu.

ESDER'den Bursa esnafına destek ESDER'den Bursa esnafına destek

Manisa’dan dünyanın dört bir yanına yaptıkları ihracat ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Cemar Mermer ve Traverten, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en büyük doğal taş fuarı olan Marmomac 2024 fuarına sponsor olarak katıldı. 24 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında İtalya’nın Verona şehrinde 58. kez düzenlenen ve mermer ocaklarından işlenmiş ürünlere kadar tüm üretim ve dağıtım zincirini kapsayan fuarda misafirlerini ağırlayan Cemar Mermer ve Traverten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, ziyaretçiler ile tek tek sohbet etme imkanı buldu. Sektördeki öncü kimliği sayesinde Türkiye’nin dünya çapındaki görünürlüğüne de katkı sağlayan Cemar Mermer ve Traverten, doğal taş alanındaki uzmanlığını sergileyip gelişen teknoloji ile birlikte son yenilikler ve tasarımlarını katılımcılarla paylaştı.

İZFAŞ tarafından düzenlenen doğal taş sektörünün en büyük küresel buluşması Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda olduğu gibi dünyanın en büyük doğal taş fuarı olan Marmomac 2024 fuarına da sponsor olarak katılarak hem şirketi hem de Türkiye’yi temsil etmenin gururunu bir kez daha yaşadıklarını dile getiren Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, fuardan beklentilerinin de yüksek olduğunu dile getirdi. Gelişen teknoloji ile birlikte üretim kapasitelerini ve hızını 3 kat daha arttırdıktan sonra dünya genelinde sektöre daha fazla etki ettiklerinin de altını çizen Genel Müdür Yalçın, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz’ün önderliğinde ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Sektör temsilcileri arasında fuarın sponsoru olarak katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördüklerini vurgulayan Genel Müdür Yalçın, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti.

Kaynak: iha