37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda A. Efes şampiyonluğa ulaşırken, kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, Fenerbahçe Beko ile A. Efes arasında Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynandı. Müsabakadan 83-82’lik skorla galip ayrılan A. Efes, 14. kez kupayı müzesine götürdü. Mücadelenin ardından madalya töreni düzenlendi. Karşılaşmayı 21 sayı, 8 ribaund ve 5 asistle tamamlayan Elijah Bryant, ’En değerli oyuncu’ seçilirken ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun elinden aldı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını tribünden takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lacivert-beyazlılara kupa ve madalyalarını takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Shane Larkin’e verdi.

Gören: “Taraftarlarımız bizi müthiş desteklediler, onların da yardımıyla bugün kazandık” Gören: “Taraftarlarımız bizi müthiş desteklediler, onların da yardımıyla bugün kazandık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın bulunduğu bölüme giderek tek tek oyuncularla tokalaştı ve tebrik etti.

Kaynak: iha