Asayiş

Esenyurt’ta tacize uğrayan kadının hamile olduğu öğrenildi, kaçan şüpheli yakalandı

İSTANBUL ESENYURT’TA, SABAH SAATLERİNDE BİR KADININ SOKAKTA TACİZE UĞRAMIŞ, KADININ BAĞIRMASIYLA ŞAHSIN KAÇARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞMASIYLA İLGİLİ, MAĞDUR KADININ HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ. GÖZALTINA ALINAN ŞAHSIN EMNİYETTE Kİ İŞLEMLERİ SÜRERKEN, HAMİLE KADIN VE BEBEĞİNİN DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

İstanbul Esenyurt’ta, sabah saatlerinde sokakta tacize uğrayan kadının, hamile olduğu öğrenildi. Kadının bağırması üzerine kaçan ve polis tarafından yeri tespit edilerek gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, hamile kadın ve bebeğinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Olay, sabah saat 6.00 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre, Z.F. (37) sokak ortasında tanımadığı B.Ç. (29) tarafından tacize uğramış, kadının bağırmasıyla şüpheli şahıs sokaktan kaçarak uzaklaşmıştı. Yaşanan olay sonrası adamın kaçış anları ve kadının bağırması sokakta bulunan bir binanın güvenlik kamerası tarafından ise saniye saniye kaydedilmişti.

Tacize uğrayan kadının hamile olduğu öğrenildi

Olay sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının hamile olduğu öğrenildi. Yürütülen çalışmalar neticesinde B.Ç.’nin yerini tespit eden ekipler, şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemleri sürerken, hamile kadın ve bebeğinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.