Istanbul

Esenyurt’ta zabıta ekipleri okul çevrelerindeki denetimleri sıklaştırdı

ESENYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, OKULLARIN AÇILMASIYLA BİRLİKTE, İLÇE GENELİNDEKİ OKULLARIN ÇEVRESİNDE SIKI DENETİM TEDBİRLERİ ALIYOR. ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİ ŞEKİLDE OKULLARINA GİDİP GELMESİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA OKUL ÖNLERİNDE TRAFİK DÜZENLEMELERİ İLE YOL KONTROLLERİ YAPAN EKİPLER, EĞİTİM YILI BOYUNCA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRECEK.

Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte, ilçe genelindeki okulların çevresinde sıkı denetim tedbirleri alıyor. Öğrencilerin güvenli şekilde okullarına gidip gelmesini sağlamak amacıyla okul önlerinde trafik düzenlemeleri ile yol kontrolleri yapan ekipler, eğitim yılı boyunca denetimlerini sürdürecek.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler, bir yandan okul önlerinde trafik kontrolü yaparak öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçişini sağlarken, diğer yandan muhtemel risklere karşı önlem alıyor. Trafik akışını aksatmadan yürütülen bu denetimlerin, yıl boyunca düzenli aralıklarla devam edeceği bildirildi. Ebeveynler ve okul yöneticileri, bu çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, eğitime verdiği desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür ettiler.

‘Her şey gayet iyi durumda’

Denetimlerden memnun olduğunu söyleyen veli Hülya Erdoğan; “Giriş ve çıkışların takip edilmesi gerçekten çok önemli, çünkü burada yoğunluk oldukça fazla ve bu durum, öğrencilerin kaybolmasına yol açabiliyor. Bu konuda gösterdiği çabalar için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Şu an her şey gayet iyi durumda.”