Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ın konuğu oluyor. Bu zorlu mücadelede Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde Fransa deplasmanında 1-0 galip geldikleri Olympique Lyon mücadelesinin 11’ine göre tek değişikliğe gitti.

Hollandalı teknik adam, Muçi yerine Semih Kılıçsoy’a şans verdi. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Mert Günok, Milot Rashica ve Gabriel Paulista ise maç kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş, Galatasaray karşılaşmasına şu 11’le çıktı:

“Ersin Destanoğlu - Jonas Svensson, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Arthur Masuaku - Cher Ndour, Gedson Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy - Ciro Immobile.”

Galatasaray, derbi için stada geldi Galatasaray, derbi için stada geldi

Beşiktaş’ta 4 futbolcu ilk derbisinde

Beşiktaş’ta 4 futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşadı. Emirhan Topçu, Felix Uduokhai, Joao Mario ve Cher Ndour siyah-beyazlı formayla ilk kez bir derbi karşılaşmasında görev aldı.

Siyah-beyazlı taraftarlar tribünleri doldurdu

Siyah-beyazlı taraftarlar da bu zorlu derbide takımlarını yalnız bırakmadı. Öğle saatlerinde Tüpraş Stadyumu’nda toplanmaya başlayan taraftarlar, daha sonra 30 otobüsle RAMS Park’a hareket etti. Maçın başlamasına yaklaşık 3 saat kala tribünlere alınan Beşiktaş taraftarı, kendilerine ayrılan yeri doldurdu.

Kaynak: iha