-İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, Great Place To Work ‘En İyi İşverenler Sağlık Hizmeti ve Farma 2024 Listesi’nde birinci sırada yer aldı

Great Place To Work Sertifikası sahibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinin değerlendirildiği ve çalışanların iş yeri deneyimlerini ölçen Trust Index anketi sonuçlarına göre, Türkiye’nin en kapsamlı sektörel ‘En İyi İşverenler’ listeleri açıklandı. Bu yıl; Finansal Hizmetler ve Sigortacılık, İmalat ve Üretim, Teknoloji, Danışmanlık ve Profesyonel Hizmetler, Sağlık Hizmetleri ve Farma, Lojistik, Perakende sektörü olmak üzere toplam 7 farklı sektörde listeler oluşturuldu. Analizler, yaklaşık 150 bin çalışanın geri bildirimlerine dayanarak yapıldı. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi de, ‘Sağlık Hizmeti ve Farma’ kategorisinde birinci sırada yer aldı.

Alerjik bebeklerde emzirme düzeni nasıl olmalı? Alerjik bebeklerde emzirme düzeni nasıl olmalı?

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, Medical Point markasının sektördeki başarısının bir kez daha tescillendiğini ifade etti. Veysi Kubba, “Bu prestijli ödül, çalışanlarımızın iş yerindeki deneyimleri ve bağlılıkları hakkında yapılan kapsamlı bir araştırma sonucunda elde edilmiştir. Medical Point’in çalışan memnuniyeti, güven ve işbirliği konularında sektörün en başarılı kuruluşlarından biri olduğu tescillenmiştir. Bu başarı, tüm çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunma hedefimize olan bağlılığımızın bir sonucudur. Bu sonuç, bizi daha da motive etmiş ve geleceğe dair hedeflerimizi büyütmüştür. Sağlık sektöründe çıtayı sürekli yükselterek, hastalarımıza daha iyi bir yaşam sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

’Lider sağlık hizmeti’

Kubba, “Bu vesileyle, bize bu gururu yaşatan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Medical Point olarak, ileri teknoloji ve yenilikçi yaklaşımlarımızla sağlık hizmetlerine değer katmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltmek ve hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Hasta memnuniyetini en üst seviyede tutarak, etik değerlerimizden ödün vermeden lider sağlık hizmeti üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: iha