Denizli

Merkezefendi’de el sanatları kurslarının başvuruları başladı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN İĞNE OYASI, TIĞ ÖRÜCÜLÜĞÜ, AHŞAP BOYAMA, TAKI, AMİGURUMİ, TEL KIRMA, ÖRGÜ ÇANTA, NAKIŞ, SERAMİK, ÇİNİ, PROTEZ TIRNAK, SAÇ YAPIMI KURSLARI İLE YETİŞKİN OKUMA YAZMA, İNGİLİZCE VE MATEMATİK KURSLARININ BAŞVURULARI BAŞLADI.

Merkezefendi Belediyesi tarafından iğne oyası, tığ örücülüğü, ahşap boyama, takı, amigurumi, tel kırma, örgü çanta, nakış, seramik, çini, protez tırnak, saç yapımı kursları ile yetişkin okuma yazma, İngilizce ve matematik kurslarının başvuruları başladı.

İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi’nce vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre sanat ve kültür kursları açılmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından iğne oyası, tığ örücülüğü, ahşap boyama, takı, amigurumi, tel kırma, örgü çanta, nakış, seramik, çini, protez tırnak, saç yapımı kursları ile yetişkin okuma yazma, İngilizce ve matematik kurslarının başvuruları başladı. Merkezlerde yüz yüze yapılacak olan başvurular, 1 Ekim Salı gününe kadar sürecek. Başvuruları başlayan kurslar Sevindik, 1200 Evler, Muratdede, Sümer, Adalet, Gümüşçay, Karahasanlı ve Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Merkezefendi 100. Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi, Merkezefendi Sanat Merkezi ve Merkezefendi Kültür Merkezi’nde verilecek.

“Sanata ve eğitime çok önem veriyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “2019 yılından bu yana açtığımız tüm kurslara hemşehrilerimiz büyük bir ilgi ve katılım gösteriyor. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Talep ve ihtiyaçlara göre birçok kurs açtık, açmaya da devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak sanata ve eğitime çok önem veriyoruz. Hemşehrilerimiz de bu konuda bizleri asla yalnız bırakmıyor, her zaman destek oluyor. Keyifli ve verimli vakit geçirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.