Çaycuma'da Nebioğlu İlkokulu, emniyette trafik eğitimi aldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Nebioğlu İlkokulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek trafik konusunda bilgilendirildi. Trafik Denetleme Büro Amirliği'nin düzenlediği eğitimde, dağıtım güvenli trafik kuralları eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Terme’de huzur operasyonu Terme’de huzur operasyonu

Eğitime Trafik Büro Amiri Hasan Bektaş ve polis memurları Yeşim Bayraktar ile Erol Göçer katıldı. Polis ekipleri, minik dağılım trafikte güvenli geçiş kuralları, yaya geçişlerinin doğru kullanımı, trafik işaretlerinin önemi ve emniyet kemerinin hayat kurtarıcı rolü gibi sistem hakkında bilgi verdi.

Öğrenciler, interaktif ve eğlenceli bir eğitimle trafik bilgilerini öğrenirken daha keyifli yaşadıklarını anlarlar. Ayrıca trafik kazalarından korunma yöntemleri konusunda da bilgilendirildiler.

Eğitimin sonunda belgelenerek, polislere teşekkür edilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Trafik Büro Amiri Hasan Bektaş, bu tür etkinliklerde çocuklarda trafik bilincinin erken yaştaki kişilerin büyük katkı sağladığını belirterek, "Çocuklarımızı gelecekte daha güvenli bireyler olarak alıyorlar için bu tür eğitimlere önem veriyoruz" dedi.

Kaynak: iha