Bursa

Orhangazi’de motosikletlere sıkı denetim

ORHANGAZİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ SON GÜNLERDE ARTIRDIĞI MOTOSİKLET DENETİMLERİNİ HEM GECE UYGULAMALARI HEM DE GÜNDÜZ SAATLERİNDE FARKLI NOKTALARDA ARTIRARAK SÜRDÜRÜYOR. SON 1 HAFTADA İLÇE GENELİNDE BİN 47 ADET MOTOSİKLET DENETLENDİ. YETERSİZ EHLİYET, KASK VE TESCİL GİBİ NEDENLERDEN DOLAYI 1 HAFTALIK DENETİMLERDE YAKLAŞIK 700 MOTOSİKLETE 1 MİLYON 500 BİN TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde trafik polisleri son bir haftada kontrol edilen 1047 motosiklete, 1 milyon 500 bin TL ceza yazdı.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri son günlerde artırdığı motosiklet denetimlerini hem gece uygulamaları hem de gündüz saatlerinde farklı noktalarda artırarak sürdürüyor.

Son 1 haftada ilçe genelinde 1047 adet motosiklet denetlendi. Yetersiz ehliyet, kask ve tescil gibi nedenlerden dolayı 1 haftalık denetimlerde yaklaşık 700 motosiklete 1 milyon 500 bin TL idari para cezası uygulandı.

30 motosiklet tescil, plaka ve sigorta işlemlerinden dolayı bağlanarak otoparka çekildi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde yaşanan motosiklet kazalarını en aza indirmek kazalarda yaşanan ölüm ve yaralanma olaylarını engellemek adına denetimleri artırarak sürdürecekleri mesajını verdi.