Başakşehir’de düğün konvoyunda havaya ateş eden 2 kişi gözaltına alındı Başakşehir’de düğün konvoyunda havaya ateş eden 2 kişi gözaltına alındı

Antalya’da oyun oynamak için girdikleri okul bahçesinde kapının kilitlenmesi nedeniyle mahsur kalan 2 çocuk, itfaiye ve polis ekipleri tarafından çıkartıldı.

Olay, saat 18.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki Gültekin İlkokulu bahçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde okuldan çıkan ve ikametlerine yakın Gültekin İlkokulu bahçesinde oyun oynamaya başlayan Halim Fırat B. ve Berat Ç. isimli iki arkadaş vaktin geçtiğini fark etmedi. Okul görevlileri tarafından okul bahçe kapısının kilitlendiğini fark etmeyen iki arkadaş, bir süre sonra çıkmak istediklerinde kapıyı açamadı. Bahçe kapısından yoldan geçen vatandaşlara seslenen iki çocuk yardım istedi.

Merdivenle kurtarıldılar

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, okul görevlisi ve okul müdürüne ulaşmaya çalıştı. Polis ekiplerinin okul yetkililerine ulaşamaması üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekip sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekibi tarafından merdiven yardımıyla çocuklar bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kaynak: iha