Ekonomi

TGS’den yaz operasyonu açıklaması

TÜRK HAVA YOLLARI’NIN(THY) YER HİZMETLERİ SAĞLAYICISI TGS TÜRK YER HİZMETLERİ A.Ş, YAZ OPERASYONUNU BAŞARIYLA TAMAMLADIKLARINI, 10 İSTASYONDA 37 MİLYONDAN FAZLA YOLCUYA VE 234 BİN UÇUŞA HİZMET VERDİKLERİNİ DUYURDU.

Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri sağlayıcısı TGS Türk Yer Hizmetleri A.Ş, yaz operasyonunu başarıyla tamamladıklarını, 10 istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet verdiklerini duyurdu.

TGS ‘den yapılan açıklamada, "TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan yaz operasyonumuzda, 10 istasyonda 37 milyondan fazla yolcuya ve 234 bin uçuşa hizmet verdik. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte, ülkemize ve hizmetlerimize değer katmaya devam edeceğiz. TGS ailesi olarak, global hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti ve profesyonelliği ön planda tutarak, yaz operasyonumuzu büyük bir başarıyla tamamladık" denildi.