Denizli

DTO iş dünyasının geleceği için yapay zeka eğitimi verecek

DTO TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN GELECEĞİN MESLEKLERİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA, 24 EYLÜL 2024 SALI GÜNÜ SAAT 09.30'DA PROF. DR. SERDAR İPLİKÇİ'NİN EĞİTMENLİĞİNDE, İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI SEMİNERİ VERİLECEK.

DTO tarafından hayata geçirilen Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri kapsamında, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 09.30’da Prof. Dr. Serdar İplikçi’nin eğitmenliğinde, İş Dünyasında Yapay Zekâ Uygulamaları Semineri verilecek.

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) ücretsiz eğitim ve kursları büyük ilgi görüyor. Bu kez de Denizli’de iş dünyasının profesyonellerine yönelik özel bir etkinlik gerçekleştirecek. DTO tarafından hayata geçirilen Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri kapsamında, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 09.30’da Prof. Dr. Serdar İplikçi’nin eğitmenliğinde, İş Dünyasında Yapay Zekâ Uygulamaları Semineri verilecek. Ücretsiz eğitimle; katılımcılara, yapay zekâ teknolojilerinin iş dünyasında nasıl kullanılabileceği konusunda püf noktaları ile önemli bilgiler sunmayı amaçlanıyor. Seminere katılmak isteyenlerin, detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için http://www.dto.org.tr/fow adresini ziyaret edip ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.

“Üyelerimizin ve sektörlerimizin gelişmesine katkı sunmaya devam ediyoruz”

Odalarının yıl boyunca belirli bir takvim dahilinde çok sayıda eğitim verdiğini, halktan ve üyelerinden gelen talep ve sektörel gündemle ticari hayattaki gelişmelere göre bunlara yenilerini eklendiğini söyleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, "Geleceğin meslekleri ile teknolojileri konusunda, üyelerimize mesleki ve kişisel gelişim anlamında destek vermeyi ve onlara değer katmaya devam ediyoruz. Yapay zekâ, iş dünyasında dönüşümün kilit bir unsuru haline geldi. Bu eğitim seminerimiz ile, Denizli iş dünyasının, yapay zekâ teknolojilerini daha etkin kullanabileceğini ve rekabet gücünü artıracağına inanıyoruz. Üyelerimizin ve halkımızın bu fırsattan en iyi şekilde faydalanmasını diliyorum" diye konuştu.